UPPSALAJOBB | 3 okt 2019

Caverionjobb för Uppsala Stadshus

Peab väljer Caverion som leverantör till Uppsala Stadshus om- och tillbyggnad.

– Renoveringen och utbyggnaden av stadshuset syftar till att certifiera byggnaderna enligt BREEAM Excellent. Vi är glada över att ha en erfaren partner som Caverion ombord, som tar hand om den totala leveransen av
de tekniska lösningarna”, säger Johan Eskilsson, arbetschef, Peab

Slutkunden är Uppsala kommun och det nya stadshuset ska inrymma kommunala förvaltningar, lokaler för förtroendevalda politiker och service till kommuninvånarna. Sammanlagt fördelar sig uppdraget över ca 27 000 m² och projektet beräknas vara klart under de närmaste två åren.

– Vi är mycket glada över att vara en del i ett så pass viktigt projekt i Uppsala. Vi kunde dels erbjuda en ekonomiskt fördelaktig totalleverans, men lika viktigt också, en tydlig organisation med en huvudprojektledare för samtliga avtal. Vi är ett starkt team med stor teknisk expertis vilket krävs för att samordna flera discipliner, säger Juha Mennander, vd Caverion Sverige AB.
 

 

Publicerad 3 oktober 2019

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.