POSTNORDJOBB | 15 jan 2021

Caverion sköter Postnordfastigheter

PostNord, ledande leverantör inom kommunikations- och logistiklösningar i Norden, och Caverion har ingått ett interimavtal gällande tjänster för fastighetsförvaltning i Danmark, Sverige och Finland. Partnerskapet omfattar tjänster för tekniskt underhåll samt kundcenter (Caverion Help Desk) under interimfasen.

PostNord har utsett Caverion till samarbetspartner tack vare Caverions tekniska kompetens och förmåga att tillhandahålla enhetliga, hållbara tjänster i de nordiska länderna. PostNord värdesätter även Caverions förhållningssätt, med kunden i fokus och strävan att löpande utveckla tjänsterna för att stödja PostNords kärnverksamhet på ett heltäckande sätt.  Hållbarhet är ett centralt strategiskt fokusområde för både PostNord och Caverion.

– Vi är glada över att inleda vårt samarbete med Caverion på mer än 100 platser runtom i Danmark, Sverige och Finland. Vi har idag ett partnerskap på interimbasis på grund av en pågående inköpstvist med en tredje part. Som alltid på PostNord har vi lagt stor vikt vid moderna digitala tjänster och hållbarhet i verksamheten”, säger Christian Göttsche, chef för PostNords fastighetsförvaltning.

– Det gläder oss att få stödja PostNord i deras kärnverksamhet och vi ser fram mot att utöka vårt partnerskap i framtiden. Caverions mål är att tillhandahålla tjänster som ger påtagliga resultat för PostNord, till exempel energi- och kostnadsoptimering med hög kundnöjdhet. PostNord kommer även att ha nytta av Caverion SmartView – vår digitala plattform som erbjuder realtidsdata för välfungerande fastigheter, säger Thomas Hietto, vice vd och chef för Caverions Business Unit Services.

Källa: Caverion

Publicerad 15 januari 2021

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.