TRAFIK | 4 nov 2016

Caverion och Trafikverket har tecknat avtal värt 23 miljoner kronor

Caverion och Trafikverket har tecknat avtal värt 23 miljoner kronor.

Avtalet sträcker sig över 2 år med option på förlängning . Uppdraget omfattar tekniska installationer i vägar och tunnlar i Stockholmsområdet däribland Essingeleden, Häggviksleden och Norrortsleden, Södra länken, Muskötunneln och Norra länken.

Uppdraget omfattar även löpande arbeten som exempelvis förbättringar och moderniseringar av befintliga installationer. Caverion har sedan 2011 haft ett liknande uppdrag av Trafikverket och det nya avtalet innebär att samarbetet utökas.

– Avtalet innebär en vidareutveckling och fördjupning av den redan goda relationen mellan Trafikverket och Caverion. Det här uppdraget kräver hög kompetens och erfarenhet av bland annat projektledning, genomförande och eldriftsansvar och jag är övertygad om att vi kommer leva upp till kundens krav och förväntningar, säger Mikael Smedborn, Distriktschef Caverion Managed Services Mitt.

Avtalet täcker teknikområdena värme och sanitet, ventilation och luftbehandling, kyla och automation. Tjänsteområden som omfattas är design och konstruktion och managed operations.

Publicerad 4 november 2016

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.