LUNDJOBB | 24 sep 2020

Brion Installerar åt PEAB på Lunds tekniska högskola

Brion VS Skåne har tecknat avtal med Peab för VVS installationerna när Lunds tekniska högskola moderniserar lokalerna på maskinteknik. För ventilationsdelen i VVS installationerna anlitar Brion Gojitech som Ue. Projektets är en utförande entreprenad vars totala storlek är ca 40 miljoner med en omgående start på första etappen.
Fastighetsägaren och slutbeställaren Akademiska hus vill tillsammans med hyresgästen Lunds Universitet modernisera och bygga till lokalena för M-huset. M-Huser består av totalt cirka 29.000 m2 och cirka 24.400 m2 berörs av ombyggnaden. Tanken med moderniseringen är att skapa en långsiktig och hållbar miljö för studier och forskning. Man kommer också att uppföra en tillbyggnad i form av en större och fexibel undervisningssal kallad Teknodromen.
Projektet kommer delas in i tre etapper med en omgående start på del ett och sen sista etappen beräknas vara klar Q4 2022. För Brions del kommer ca 3-4 montörer att vara delaktiga i projektet.
– Det känns roligt att vi kan ta hem ett så pass stort projekt till Brion VS Malmö. Vi har arbetat upp ett förtroende hos PEAB och att vi kan ta både ventilation och VS under Brions paraply är väldigt spännande. Vi har byggt upp en bra orderstock i bolaget på kort tid och framtiden ser ljus ut, säger Jonas Andersson på Brion VS Skåne.

 

Källa: BRION

Publicerad 24 september 2020

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.