Kolsyresamarbete | 9 apr 2015

Bravida servar Grohe

Bravida har tecknat ett samarbetsavtal med Grohe avseende garantiservice på hela Grohes produktsortiment samt för installationer av kolsyremaskinen Grohe Blue. Avtalet undertecknades i mars och börjar att gälla med omedelbar verkan.

Bravida kommer omgående att utbilda ett tjugotal utvalda tekniker över hela landet som blir certifierade för Grohes produkter.

– Det betyder mycket för Grohe att vi har ett rikstäckande nätverk av certifierade tekniker, och att vi har en garanterad hög och jämn nivå i hela Sverige. Därför är det naturligt att vi ingår ett samarbete med Bravida vilket ligger helt i linje med vår strategi, säger Claus Kurt Nielsen, Customer Care Manager på Grohe NE.

Avtalet innebär att Grohe får tillgång till en rikstäckande serviceorganisation med särskilt utbildade tekniker för sina produkter. För Bravida innebär avtalet ett stort antal ärenden över hela landet samtidigt som teknikerna vidareutbildas inom den senaste tekniken.

– Avtalet visar hur attraktiv Bravidas välstrukturerade och kompetenta serviceorganisation är för såväl rikstäckande som lokala kunder, säger Kent Möller, marknadschef för Bravida division Syd.

Källa: Bravida

Publicerad 9 april 2015

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.