Bravida installerar i Länssjukhuset i Kalmar

Bravida har fått i uppdrag att vid ombygganden av Länssjukhuset i Kalmar utföra samtliga installationer av el, kraft, tele/data samt säkerhetslösningar för passage och tillträde. Beställare är Kalmar Landsting och ordern är värd cirka 60 miljoner kronor. 

Byggnaden som har en yta på 30 000 kvadratmeter kommer att rymma flera olika vårdavdelningar för bland annat intensivvård, kontor och ett bibliotek.

– Detta är ett spännande och omfattande projekt och vi är stolta över att Kalmar Landsting har valt oss. De har haft höga krav på såväl kvalitet som säkerhet, säger Thomas Sjölin, avdelningschef på Bravida.

– Detta är ett stort och viktigt uppdrag för oss. Vi är glada över förtroendet och ordern är ett erkännande av vår kompetens och erfarenhet, säger Staffan Påhlsson divisionschef på Bravida. 

Arbetena börjar under mars 2009 och beräknas vara klara till juni 2013.

Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och är Kalmarlandstingets största vårdinrättning. Sjukhusets tar emot cirka 1300 patienter per dygn.

Publicerad 15 mars 2009

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.