Rörköp | 27 feb 2015

Bravida förvärvar VVS-Teknik i Mölndal

Bravida förvärvar VVS-Teknik Rör i Väst AB med säte i Mölndal söder om Göteborg. Företaget har 45 anställda och omsätter drygt 85 miljoner kronor. V

– Förvärvet kompletterar vår vs-verksamhet i Göteborg, framförallt inom service, och jag ser fram emot att Bravida och VVS-Teknik utvecklas tillsammans, säger Anders Ahlquist, divisionschef Bravida division Syd.

VVS-Tekniks huvudsakliga inriktning är service, underhåll samt små och medelstora rörinstallationsentreprenader. Bland kunderna finns sjukhus, universitet samt privata fastighetsägare och byggföretag.

– Vi har haft en stark utveckling och kände att nästa steg för fortsatt utveckling var att komma in i en större organisation. Vi har byggt vår verksamhet på långsiktiga relationer, därför var det viktigt för oss att sälja till någon som delar våra värderingar, säger ägarna Anders Bergkvist och Anders Bergvall.

– Genom affären blir vi marknadsledande på vs i Göteborgsområdet. Vi är glada och stolta över att VVS-Teknik med sitt goda renommé och sin kompetenta personal valt att ta steget in i Bravida, säger Anders Bådholm, regionchef Bravida Göteborg. Bravida tillträder som ägare den 1 april 2015.

Källa: Bravida

Publicerad 27 februari 2015

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.