VÄSTERÅSJOBB | 19 okt 2020

Assemblin tecknar multitekniskt ramavtal för Rocklunda

Assemblin har tecknat ett multidisciplinärt ramavtal med Rocklunda Fastigheter AB för installation och service av tekniska installationer i samtliga arenor vid Rocklunda-området i Västerås.

Ramavtalet gäller installationer och service inom el, värme, sanitet, ventilation, automation, data, telekom, sprinkler och säkerhet.

– Det är en fjäder i hatten för oss att få vara med och bidra till att underhålla och utveckla Rocklunda-området. Anläggningen är viktig för den lokala idrotten och därför är det roligt att få bidra till att de tekniska installationerna där fungerar som de ska. Tillsammans med Rocklunda Fastigheter ska vi hitta energieffektiva och hållbara lösningar för framtiden, säger Magnus Ottosson, servicechef el/säkerhet vid Assemblin El i Västerås.

– I linje med FN:s globala klimatmål har Rocklunda Fastigheter som eget mål att vara klimatpositivt senast 2030 och de ställer höga krav på sina samarbetspartners. Även vi på Assemblin har höga klimatambitioner, och det känns därför extra bra att vi får vara delaktiga i den processen, säger Robin Bergström, filialchef Assemblin Ventilation i Västerås.

Rocklunda är den största sammanhållna idrottsanläggningen i Sverige. Här finns utomhus- och inomhusarenor för idrott, fritid, mässor, utställningar, konserter och konferenser. Utomhusområdet omfattar 600 000 kvadratmeter. Med över två miljoner besökare årligen är Rocklunda Västerås största besöksmål.

Publicerad 19 oktober 2020

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.