NYKÖPINGSVENTILATION | 23 feb 2022

Assemblin etablerar ny filial i Nyköping

Assemblin etablerar ny filial i Nyköping
Carl Ferdinandsson är filialchef.

Assemblin har under en tid utfört ventilationsuppdrag i Nyköping från sitt Norrköpingkontor, men gör nu en ny ventilationsetablering i Nyköping.

Ventilationsfilialen kommer att sitta i samma kontor som Assemblin el och Assemblin vs i Nyköping. Carl Ferdinandsson är filialchef.

– I Nyköping finns en hel del fastighetsbolag och butiker men även ett industriområde mot Oxelösund. Vi tror mycket på området, och det ska bli spännande att etablera oss där.

– Tillsammans med Assemblins befintliga vs- och elverksamheter där kommer vi att kunna erbjuda riktigt bra lösningar till industrin, byggarna och fastighetsägarna i Nyköpingstrakten, kommenterar Håkan Ekvall, affärsområdeschef på Assemblin Ventilation.

Källa: Assemblin

Publicerad 23 februari 2022

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.