Aggregat med många möjligheter

Aggregat med många möjligheter

VENTILATION Enervent Pallas är ett större ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare för luftmängder mellan 200 och 700 l/s. I Pallas produktfamilj finns aggregat för basventilation samt modeller med inbyggd kyl-/värmepump. Det kan kopplas mot en ackumulatortank för att ytterligare spara/omfördela energi. Pallas lämpar sig utmärkt för stora enfamiljshus, små affärsfastigheter samt som aggregat för olika sektioner i stora fastigheter. Utrustad med det nya styrsystemet eAir kan det bland annat reglera temperatur, fukt och koldioxid. Via Modbus kan det kopplas upp mot överordnat system och genom det integrerade webinterfacet kan aggregatet kontrolleras på distans.

Bredd 1 800 millimeter, höjd 1 610 millimeter och djup 890 millimeter.

Enervent_Pallas_closed

Publicerad 20 januari 2015

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.