VENTILATIONSAGGREGAT | 14 okt 2021

Ventilationsaggregat för kommersiella hus

Ventilationsaggregat för kommersiella hus

ProNordic är en ny serie ventilationsaggregat för kommersiella fastigheter.

Aggregatserien kommer i 15 olika modeller som är energieffektiva och tystgående med luftflöde från 280 till cirka 1 650 l/s. ProNordic ersätter Albatros och först ut är modellerna S100R, S140R och S180R.

ProNordic sägs vara flexibla, kompakta och installationsvänliga ventilationsaggregat som finns både som S-modeller med toppanslutning och L-modeller med sidoanslutning.

Aggregaten levereras som högervariant, men kan enkelt byggas om till vänstervariant på plats. Eftervärmningsbatteri (el/vatten) och övriga tillbehör levereras separat.

flexit.se

Publicerad 14 oktober 2021

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.