Express | 10 nov 2023

Ventilation i expressfart

Bevego slår upp dörrarna till en ny anläggning i Älvsjö i Stockholm, där man satsar på express-konceptet som tidigare finns i Mölndal.

Ventilation i expressfart
Bevego satsar vidare på sitt expresskoncept med en ny anläggning i Älvsjö. Foto: Bevego

I Ventcenter Express i Älvsjö ligger allt fokus på kundanpassade lösningar och snbb service. Här görs specialbeställningarna som kräver anpassingar eller när oväntade behov dyker upp i ett projekt. 

Ett Ventventer express finns sedan tidigare i Mölndal. Den nya  anläggningen som nu öppnar i Älvsjö blir Bevegos andra inom samma koncept.

– Vi tittar hela tiden på hur vi bygger upp våra anläggningar över landet, vi vill skapa en bra spridning och finnas representerade lokalt där våra kunder rör sig, säger Johan Sahlqvist som är produktionschef inom ventilation på Bevego.

Idag ligger en av Bevegos produktionsanläggningar inom ventilation i anslutning till filialen i Malmö och en anläggning vid filialen i Bäckebol, Göteborg. Detta ger kunderna möjlighet att handla i butiken och hämta upp färdiga varor från produktion samtidigt. Tillverkning av rektangulära kanaler sker även i Bevegos VentCenter i Järna och i Landvetter.

Källa: Bevego

Publicerad 10 november 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.