GÖTEBORGSJOBB | 12 aug 2020

Veitechentreprad i Göteborg

Veitech har anlitats av Veidekke och Vasakronan att utföra och ansvara för samtliga fastighetstekniska installationer i Strömshuset i centrala Göteborg. Projektet är en totalentreprenad i samverkan med ett ordervärde om ca 35 Mkr för Veitech. Projektet har startat och beräknas vara klart i februari 2022.

I projektet ingår att byta ut och uppgradera samtliga centrala tekniska installationer för ventilation, vs, värme, kyla, el och styr&övervakning i denna historiska byggnad. Flertalet kontorslokaler genomgår en total ombyggnation och fastigheten byggs även på med nya våningar som kommer innehålla både nya teknikutrymmen och kontorsytor där även nya tekniska installationer och hyresgästanpassningar ingår. I Veitechs åtagande ingår också installationssamordning, samordnade funktionsprovningar och projekteringsledning. Fastigheten omfattar idag 9200kvm och påbyggnaden tillför ca 1800kvm.
 

Publicerad 12 augusti 2020

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.