KYLAGGREGAT | 13 okt 2018

Vätskekylaggregat i två versioner

Vätskekylaggregat i två versioner

EasyPack-I är en serie luftkylda vätskekylaggregat och reversibla värmepumpar med scrollkompressor, DC-inverter och köldmedium R410A.

De finns i två versioner:
• T – högeffektiv version med ytförstorad kondensor
• Q – extra låg ljudnivå, komplett med ljudisolerat tekniskt utrymme, reducerad fläkthastighet och ytförstorad kondensor.

Utbudet består av sex modeller med kyleffekter från 67 till 130 kW, värme 71 till 134 kW, 1-krets samt 2-krets i de två största storlekarna. Eer-värden över 3,17 och Eseer upp till 4,39.

www.tpiab.se 

Publicerad 13 oktober 2018

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.