VÄRMEPUMPAR | 13 aug 2018

Värmepump i 17 storlekar

Värmepump i 17 storlekar

Generation två av värmepumpen 61WG finns i 17 storlekar från nominellt 25 till 230 kW värme och är utrustade med en till fyra kompressorer samt försedda med reglerande lågenergicirkulationspumpar. Det nya användargränssnittet ”Touch pilot” gör det enkelt att navigera runt mellan olika systembilder och få en klar bild över maskinens driftsparametrar.

61WG kan levereras med varvtalsstyrda pumpar för optimal drift avseende tryckuppsättning på både kalla och varma sidan. Inbyggda pumpar ger mindre utrymmesbehov och säkerställer att pumparna alltid används optimalt i förhållande till värmebehovet.

Aggregaten har avtagbara paneler på sidorna för enkel tillgänglighet till enheternas komponenter. Röranslutning sker i sidan av aggregatet eller om så önskas från toppen, vilket möjliggör att placera aggregatet mot vägg.

Aggregaten kan levereras med ljuddämpande kompressorhölje och/eller ljudisolering av panelerna där ljudkrav finns på installationen.

www.carrierab.se 

Publicerad 13 augusti 2018

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.