FJÄRRVÄRMECENTRAL | 30 maj 2017

Värme för större hus

Värme för större hus

Svensktillverkade Alfa Laval Maxi Compact är en fjärrvärmecentral för lite större fastigheter. Effekten är 10 till 350 kW. Värmeväxlarna är certifierade enligt AHRI, vilket enligt distributören Armatec garanterar att den teoretiskt beräknade värmen överförs i verkligheten och minskar risken för höga returtemperaturer.

Fjärrvärmecentralen har en kompakt utformning, bland annat är kabeldragningen integrerad i ramen, vilket ska förenkla installationen.

www.armatec.se

Publicerad 30 maj 2017

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.