Luftkonditionering | 17 maj 2023

Tyst luftkonditionering

Nya PACi NX Elite Series 4 finns i kapaciteterna 7,1–14 kW.

Tyst luftkonditionering

Denna senaste serie erbjuder en lösning för kommersiell uppvärmning och kylning med fokus på dekarbonisering, samtidigt som den bibehåller en effektiv prestanda för luftkonditionering.

PACi NX har ett nydesignat, kompakt chassi med endast en fläkt och uppnår samma prestanda som en modell med två fläktar genom att optimera tre lager värmeväxlare i ett mindre hölje. Ökad rörledningslängd på upp till 100 meter stor designflexibilitet.

Källa: aircon.panasonic.eu

Publicerad 17 maj 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.