Sanitetsporslin | 1 mar

Tvättställ i olika former

Axor Suite tvättställ och badkar från Hansgrohe är formgivna av Philippe Starck. Produkterna är tillverkade av tåligt solid surface-material. 

Tvättställ i olika former
Runt eller fyrkantigt.

Tvättstället finns i olika runda eller fyrkantiga varianter. De runda tvättställen finns i två storlekar med en diameter på 300 mm eller 400 mm.

De fyrkantiga finns i storlekarna 285 x 285 mm, 400 x 400 mm och 600 x 400 mm. På utsidan är tvättstället klätt med metall i matt svart krom eller en polerad eller borstad axor finish plus-yta.

Badkaret på 1 900 x 830 mm är utformat med raka sidor och rundade kortsidor.

Källa: hansgrohe.se

Publicerad 1 mars 2024

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.