Limhamnsinstallationer | 13 nov 2021

Tre Instalcobolag i uppdrag åt JM i Malmö

Tre Instalcobolag i uppdrag åt JM i Malmö
Bostadsprojektet är Svanenmärkt av JM med ambitionen att också genomföras som ett hållbarhetsklassat Instalcoprojekt. Foto: Instalco

Tre Instalcobolag har fått ett gemensamt uppdrag åt JM AB i Malmö. Uppdraget gäller installation av el, värme & sanitet och ventilation vid nybyggnation av lägenheter i Limhamns sjöstad i Malmö.

Uppdraget inom Instalco ska utföras av El-pågarna (el), Bi-Vent (ventilation) och Rörläggaren (värme & sanitet).

Genom att vara tidigt involverade i projekteringsfasen har vi tillsammans kunnat planera på ett sätt som ska göra produktionen så smidig och bra som möjligt.

– Vi har ett långvarigt samarbete mellan de här Instalcobolagen och JM som varit framgångsrikt för alla parter. Genom att vara tidigt involverade i projekteringsfasen har vi tillsammans kunnat planera på ett sätt som ska göra produktionen så smidig och bra som möjligt, säger Patrik Persson, affärsområdeschef Instalco Syd.

Patrik Persson, affärsområdeschef Instalco Syd. Foto: Instalco

Totalt är det 112 lägenheter som ska byggas. Projektet i Limhamns sjöstad har fått namnet Bruket med den historiska och industriella kopplingen från när glas, betong, tegel och bruk producerades i stor skala i Limhamn. Nu ska det bli moderna bostadsrätter 150 meter från kajkanten i Limhamns nya havsnära bostadsområde.

Bostadsprojektet är Svanenmärkt av JM med ambitionen att också genomföras som ett Hållbarhetsklassat Instalcoprojekt. Projektet har inletts och beräknas vara klart första kvartalet 2024.

Källa: Instalco

Publicerad 13 november 2021

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.