UMEÅKÖP | 8 feb 2021

TFS köpte i Umeå

Teknisk Fastighetsservice AB, TFS, med huvudkontor i Sundsvall har köpt ”Umeå El och VVS Automatik Aktiebolag” i Umeå med 17 anställda och en omsättning på ca 20 Mkr. Umeå El och VVS Automatik Aktiebolag bedriver verksamhet främst inom el och automation och har bedrivit verksamhet sedan 1990.

Med förvärvet kommer organisationen att förstärkas ytterligare och tillföras resurser och kompetens som kan användas inom hela det geografiska område som bolaget verkar inom. 

Lokalt i Västerbotten innebär förvärvet ett bredare utbud av tjänster och avsevärt större resurser då antalet medarbetare kommer att uppgå till nästan 40 personer. TFS är redan före detta förvärv ett av Norrlands större och mest kompetenta organisationer inom fastighetsteknisk service och underhåll.

 

Publicerad 8 februari 2021

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.