TF-Service köpte i Skellefteå

Teknisk Fastighetsservice AB med huvudkontor i Sundsvall förvärvar AB VVS & Kyl teknik Nord i Skellefteå med 8 anställda och en omsättning
på ca 15 Mkr.

AB VVS & Kylteknik Nord bedriver verksamhet inom VVS och kyla och har bedrivit verksamhet sedan 2006.

TF-Service AB, som sedan tidigare finns representerat på 14 orter i Norrland, kommer genom förvärvet att nu finnas representerade med en lokal organisation även i Skellefteå.

TF-Service AB är redan före detta förvärv ett av Norrlands större och mest kompetenta organisationer inom fastighetsteknisk service och underhåll.
Teknisk Fastighetsservice AB är ett företag verksamt inom service, förebyggande underhåll samt installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå, Lycksele, Luleå, Boden, Piteå, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Örnsköldsvik samt Sandviken.
 

Källa: TF-Service

Publicerad 27 januari 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.