Sydtotal etablerar sig i Norrbotten

Sydtotal AB har köpt JPAB Installationsteknik i Luleå.

Etableringen är ytterligare ett led i Sydtotals ambition att bli ett rikstäckande ventilationsföretag och Sydtotal i Norrbotten blir en mycket viktig enhet i denna strävan.

JPAB, som har sitt säte i Luleå, startades 2000 och företaget ägs och drivs av Roland Bergström, Erik Lundkvist och Magnus Nilsson. Omsättningen uppgick till ca 45 Mkr under 2009 och drygt 20 personer är anställda i företaget. JPAB har under åren byggt en stabil kundkrets och är redan idag ett ventilationsföretag som står väl rustat inför framtiden med ett stort förtroende hos de rikstäckande byggföretagen, större lokala industriföretag och fastighetsägare samt mindre lokala byggentreprenörer.

JPAB kommer till och med den 30 september 2010 verka under sitt nuvarande firmanamn för att därefter ändra namn till Sydtotal i Norrbotten AB.

Källa: Sydtotal

Publicerad 18 januari 2010

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.