TERMOSTAT | 15 jan 2018

Svart eller vit termostat för golvvärme

Svart eller vit termostat för golvvärme

Nu lanseras en tunn termostat som är tänkt för golvvärme- och kylsystem. Termostaten heter Uponor Smatrix Wave Termostat Style T-169 och finns i två färger: vit och svart.

Uponor Smatrix är ett självlärande system, där operativa rumsgivare mäter luftfuktighet och omgivningstemperatur. Produkten erbjuder kontinuerlig övervakning av förändringar i omgivningsförhållandena. Den kan användas för att i efterhand uppgradera befintliga golvvärme- och kylsystem.

www.uponor.se

Publicerad 15 januari 2018

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.