Stora sjukhusprojekt för NVS

Ytterligare två stora sjukhusprojekt är nu på gång för NVS; Oskarshamns och Västerviks. Beställare är Landstinget i Kalmar län.

 

I Västervik omfattar installationerna värme, sanitet, kyla och medicinska gaser och ordersumman uppgår till drygt 19 MSEK. Projektet startar i slutet av augusti och omfattar såväl nybyggnad som ombyggnad av flera huskroppar. Först under våren 2012 beräknas projektet slutföras.

Antalet montörer i projektet kommer att variera, med en topp på omkring sju montörer under de mest intensiva perioderna.

I Oskarshamn startar arbetet under augusti och pågår till mars 2011. Även här omfattar installationerna värme, sanitet, kyla och medicinska gaser. En ny byggnad för operationssalar ska uppföras och anpassningar av installationer i befintliga byggnader ska göras. Fem montörer är sysselsatta i projektet med en ordersumma som uppgår till drygt 12 MSEK.

  

Publicerad 25 augusti 2009

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.