STÖDSLUT | 30 nov 2021

Stöden till hyresbostäder och energieffektivisering upphör

Riksdagen har, i samband med beslut om statens budget för 2022, beslutat att avveckla investeringsstödet för hyresbostäder och bostäder för studerande samt stödet för energieffektivisering i flerbostadshus efter årsskiftet.

Riksdagens civilutskott föreslår att medel endast ska få användas för ansökningar som har kommit in till behörig länsstyrelse före årsskiftet 2021/22. Om riksdagen beslutar enligt förslaget, så innebär det att ansökningar som kommer in efter den 31 december 2021 inte får beviljas. Riksdagen fattar beslut den 1 december och därefter kommer Boverket uppdatera informationen på webbplatsen.

 

Källa: Boverket

Publicerad 30 november 2021

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.