Stockholms Styr-team till Currentum

Stockholms Styr-team till Currentum

Stockholms Styr-team AB ansluter till installationsgruppen Currentum. Med starka kunder, och en bred kompetens inom både styrinstallationer och Scada, stärker bolaget Currentums erbjudande inom fastighetsautomation.

– Partnerskapet med Stockholms Styr-team är helt i linje med vår ambition att bredda vår kompetens, erbjudande och marknadstäckning inom fastighetsautomation, säger Hillevi Skötte, styrelseledamot Currentum.

Stockholms Styr-team är ett väletablerat bolag med bas i Stockholm, och kommer fortsätta drivas under lokal ledning för att behålla den lokala förankringen. Verksamheten grundades 1999 och tillhandahåller energieffektiva system och kundanpassade lösningar inom styr- och övervakning.

– Med Stockholms Styr-team i koncernen kan vi erbjuda helhetslösningar i en större del av landet. Deras systemkunniga experter har koll på utvecklingen och den senaste tekniken vilket gör att vi utökar våra tjänster i Stockholmsregionen inom styr och övervakning och energieffektivisering, säger Hillevi Skötte och fortsätter:

– Den breda kompetens vi nu erbjuder våra kunder genom Currentums samlade expertis är vår framtida styrka och kommer vara avgörande för framtida affärer.

Stockholms Styr-team har idag 16 medarbetare och omsätter årligen cirka 45 miljoner kronor.

– Vi ser fram emot att bli en del av Currentum och tillsammans utveckla ett riktigt starkt erbjudande till våra kunder. Speciellt viktigt är att kunna vara med i den pågående utvecklingen av framtidens tjänster och intelligenta AI-funktioner, som kommer att underlätta både drift och underhåll för våra kunder, säger Johan Edlund, vd för Stockholms Styr-team AB.

Partnerskapet är en del i Currentums ambition att skapa ett starkt team som erbjuder hållbara och energismarta klimatlösningar.

Källa: Currentum

Publicerad 23 februari 2022

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.