SPOLKNAPPAR | 24 okt 2019

Spolknoppar i nya färger

Spolknoppar i nya färger

Spolknappen Tecesquare i rostfritt stål ­inns i tre nya metallicfärger som har en mycket tålig, miljövänlig PVD-beläggning. De tre nya färgerna är guld, rödguld och svart krom. Den unika beläggningen i PVD är extremt tålig, samtidigt som den ger spolknappen en ­in färgkvalitet och glans. Sedan tidigare ­inns spolknappen i borstat rostfritt stål, blank krom, blank vit, matt svart och matt vit.
Spolknappen Tecesquare är tillverkad i rostfritt stål med PVD-beläggning. Beläggningen appliceras med hjälp av en ångprocess som gör det möjligt att lägga på beständiga och metallartade beläggningar.

www.tece.se

Publicerad 24 oktober 2019

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.