KANALER | 21 maj 2021

Smidigt luftkanalsystem

Smidigt luftkanalsystem

REC Flex System är ett luftkanalsystem som möjliggör en enkel och smidig installation.

Passar bra att installera i både villa för både nybyggnation och Rot. Systemet består av flexibla kanaler tillverkade i polyeten, används som till- och frånluftskanaler. Galvaniserad spirokanal används vid ute- och avluft.

Kanalens yttre är korrugerad vilket gör den flexibel och böjbar medan insidan är slät för minskat tryckfall och enkel rengöring. Inget behov av beslag eller avancerad infästning. Luftkanalsystem med fördelningsboxar
garanterar ett balanserat luftflöde och minimerar ljud, överhörning mellan rum elimineras.

Kanalernas innerväggar är behandlade med en bakteriell och svampdämpande beläggning, vilket ger ett hygieniskt skydd mot bakterier och mögel.

rec-indovent.se

Publicerad 21 maj 2021

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.