KANALER | 21 maj 2021

Smidigt luftkanalsystem

Smidigt luftkanalsystem

REC Flex System är ett luftkanalsystem som möjliggör en enkel och smidig installation.

Passar bra att installera i både villa för både nybyggnation och Rot. Systemet består av flexibla kanaler tillverkade i polyeten, används som till- och frånluftskanaler. Galvaniserad spirokanal används vid ute- och avluft.

Kanalens yttre är korrugerad vilket gör den flexibel och böjbar medan insidan är slät för minskat tryckfall och enkel rengöring. Inget behov av beslag eller avancerad infästning. Luftkanalsystem med fördelningsboxar
garanterar ett balanserat luftflöde och minimerar ljud, överhörning mellan rum elimineras.

Kanalernas innerväggar är behandlade med en bakteriell och svampdämpande beläggning, vilket ger ett hygieniskt skydd mot bakterier och mögel.

rec-indovent.se

Publicerad 21 maj 2021

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.