SPOLSTATION | 20 sep 2022

Så kontrolleras dricksvattnet

Med HygBox Connect övervakas dricksvatteninstallationer och aktiverar den automatiska spolningen vid överskriden tid för stagnation eller vattentemperatur.

Så kontrolleras dricksvattnet

Enheten loggar spolvolymen, temperatur och tryckmätning som enkelt kan hämtas via en app och exporteras som html-format för att sparas på usb-minne eller liknande.

Syr HygBox Connect med inbyggd wifi är en okomplicerad och kostnadseffektiv lösning för ändamålet att användas i dricksvatteninstallationer. Denna kompakta ventil kan användas i bland annat tvätthallar, kök, kommersiella och mindre industriella installationer.

Källa: somathermvvs.se

Publicerad 20 september 2022

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.