RADIATOR. | 22 apr 2022

Radiator för offentliga miljöer

Radiator för offentliga miljöer

Lisa Clean är radiatorn som med sitt stilrena uttryck och släta ytor är extra lämpad för offentliga miljöer som kontor, sjukhus och köpcentra. Lisa Clean är framtagen i två höjder på konsol. Med den lägre fås en diskret värmekälla som lätt kan smälta in med en låg bröstning eller bärverket i ett glasparti. Med den högre modellen visas produkten utan att den tar över.
Standardkulör är vit RAL9016 eller grafitgrå RAL7024.

epecon.se

Publicerad 22 april 2022

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.