BRANDTÄTNINGAR | 26 jan 2021

Passivt brandskyddssystem

Passivt brandskyddssystem

Med det nya Arma Protect-sortimentet skapas tillförlitliga brandtätningar för rör och kablar snabbt och enkelt.

Oavsett om det gäller styva golv, flexibla väggar, plast- eller metallrör med eller utan isolering, eller oisolerade kompositrör, erbjuder Arma Protect lösningar för att täta nästan alla typer av servicerör i byggnader.

Det nya sortimentet erbjuder svällande brandskyddsomslag, rörmanschetter, ablativbelagda mineralfiberskivor, tätningsmedel och murbruk som är en brandskyddslösning som kombinerar hög brandbeständighet med kondenskontroll och värmeisolering.

armacell.se

Publicerad 26 januari 2021

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.