RELAX. | 14 okt 2022

…och padlarna har fått maxad luft i Casahallen

Wani energi har varit med och skapat den rumsstyrda ventilationen på Casa del Padel. Nyligen slog padelhallen upp portarna i Bettorp i Örebro.

…och padlarna har fått maxad luft i Casahallen
– Vi har gjort liknande lösningar i andra padelhallar, säger Mats Jonsson, Wani energi. Foto: Wani Energi

De nybyggda lokalerna innehåller allt från gym, padelbanor och relaxavdelning till en kontorsavdelning.

Luften optimeras efter temperaturen och mängden koldioxid i lokalerna. Det största aggregatet går till padelhallen, det näst största till kontorsdelen och ett tredje mindre till relaxavdelningen där man också känner av fuktmängden.

– Vår del i projekt Casa del Padel har varit att komma på vad som ska reagera på vad. Vi har gjort liknande lösningar i andra padelhallar, säger Mats Jonsson, Wani energi.

Publicerad 14 oktober 2022

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.