RELAX. | 14 okt 2022

…och padlarna har fått maxad luft i Casahallen

Wani energi har varit med och skapat den rumsstyrda ventilationen på Casa del Padel. Nyligen slog padelhallen upp portarna i Bettorp i Örebro.

…och padlarna har fått maxad luft i Casahallen
– Vi har gjort liknande lösningar i andra padelhallar, säger Mats Jonsson, Wani energi. Foto: Wani Energi

De nybyggda lokalerna innehåller allt från gym, padelbanor och relaxavdelning till en kontorsavdelning.

Luften optimeras efter temperaturen och mängden koldioxid i lokalerna. Det största aggregatet går till padelhallen, det näst största till kontorsdelen och ett tredje mindre till relaxavdelningen där man också känner av fuktmängden.

– Vår del i projekt Casa del Padel har varit att komma på vad som ska reagera på vad. Vi har gjort liknande lösningar i andra padelhallar, säger Mats Jonsson, Wani energi.

Publicerad 14 oktober 2022

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.