KLAMRAR. | 23 feb 2023

Ny serie rörklamrar

Purus Clip är en ny serie svensktillverkade rörklamrar som är enkla och snabba att montera samt lätta att hålla rena tack vare sin design.

Ny serie rörklamrar

Den nya serien erbjuds i vitt och kromat utförande i varianter för enkelrör eller dubbla rör med c/c 40 respektive c/c 60. Extra insatser i öppningarna för rören avlägsnas enkelt vid installation av Ø15/16 millimeter rör, som i utgångläge passar till 12 millimeter rör.

Våtrumstätning ingår och det finns även matchande distanser som tillbehör till varje rörklammer som ökar djupet med 10 millimeter mot fästytan.

 

Källa: purus.se

Publicerad 23 februari 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.