Ny på jobbet

Blomma till IngarEn blomma väntade på skrivbordet i måndags, en liten rosa sak med förtroendeingivande kraftigt och mörkgrönt växtsätt. En hälsning från mina blivande arbetskamrater – ja ni vet säkert redan vilka de är: BG, Sigge, Mark, Anne, Catarina, Erika och Eija. Påpassligt hade de bestämt att jag skulle sköta redaktionsbloggen redan innan jag var på plats. Ny på jobbet betyder inga arbetsredskap och ingen koll på koder, nätverk och annat, men på plussidan mycket stöd från arbetskamraterna och nya, spännande arbetsuppgifter.Mitt uppdrag är att ta över Sigges chefredaktörsstol när hon går på föräldraledighet i mitten av april. Närmast kommer jag från Svenska Turistföreningens tidning Turist, men jag har skrivit om teknik sedan jag anställdes på Ny Teknik 1999.Det var lite kort om mig. Vi ses framöver!/Ingar

Publicerad 21 februari 2008

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.