LUFTRENARE | 10 apr 2023

Ny generation luftrenare

Den nya luftrenaren QleanAir FS 35 är utvecklad för att möta nya normer och internationella riktlinjer.

Ny generation luftrenare

Med högre luftflöde samt boostmöjlighet, ljudlös drift och ny funktion för att spara energi kan den nya luftrenaren ge vårdmiljöer, skolor och kontor bättre kvalitet på sin inomhusluft.

Med högt luftflöde och en ny boostfunktion kan FS 35 rena ett rum snabbt. Luftrenaren är utvecklad för att vara resurseffektiv och kan dessutom ställas i standbyläge för att spara ytterligare energi. Driften är tyst, vilket gör att den enkelt kan placeras i olika typer av miljöer utan att störa omgivningen. FS 35 kan även utrustas med hjul.

FS 35 är framtagen för att möta den nya tyska expertrekommendationen från VDI som ger vägledning för luftrening, luftflöde, ljudnivå, rumskomfort och säkerhet.

Källa: qleanair.com

Publicerad 10 april 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.