DOSA | 14 okt 2021

Ny dosa för tunna väggar

Ny dosa för tunna väggar

Thermotechs nya väggdosa i egen design används som alternativ till väggbockfixtur när installation görs i tunna väggar eller där separata anslutningskopplingar önskas.

Den finns för både klämringskoppling (15 och 16 millimeter) och presskoppling (16 millimeter).

Väggdosan är anpassad för montage i väggar med reglar från 45 millimeter och uppåt. Den kan fästas direkt mot regel, med montageplåt eller montagedistans. Montagedistans används för att få ett visst cc-mått mellan väggdosorna när infästning sker mot träregel. Montageplåtar monteras mellan väggreglar och dosan fästs i skenorna med önskat cc-mått.

thermotech.se

Publicerad 14 oktober 2021

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.