GÖTEBORGSREGION | 20 nov 2021

Ny bravidaregion i Göteborg

Bravida bildar nu en region för service och en för installation i Göteborg. Målet är att bli marknadsledande inom alla teknikområden för både service och installation.

För att möta kundernas ökade efterfrågan av helhetsleveranser inom tekniska installationer, har Bravida beslutat att satsa på två regioner i Göteborg, en för service och en för installation. Uppdelningen möjliggör för Bravida att fortsätta utveckla sina tjänster och organisationen ytterligare, inom båda områdena.

– Vi tror att våra kunder kommer att uppleva förändringen som positiv. Dels får vi möjlighet att vara ännu mer proaktiva i vår kundkontakt och vi kommer också kunna öka vårt fokus på att leverera helhetsleveranser inom såväl service som installation. En fördel är också att vi på ett enklare sätt kan fortsätta hjälpa våra kunder att nå sina hållbarhetsmål, kommenterar Anders Ahlquist, divisionschef, division Syd, Bravida.

De nybildade regionerna kommer att ge Bravida bättre förutsättningar för att utveckla enskilda satsningar som görs inom bolaget till både befintliga och nya kunder inom såväl service som installation. 

Målet är att växa med minst 100 medarbetare de närmaste åren. Bravida i region Göteborg har idag omkring 350 anställda med kontor i Mölndal, lilla Bommen, Borås, Alingsås, Stenungsund och på Hisingen.

Omorganisationen träder i kraft den 1 januari 2022.

Källa: BRAVIDA

Publicerad 20 november 2021

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.