NVS tecknar ramavtal med Aarsleff Rörteknik

NVS har tecknat ett rikstäckande leverantörsavtal med Aarsleff Rörteknik.

Ramavtalet innebär att Aarsleff Rörteknik kan börja leverera entreprenadtjänster till NVS inom området förnyelse av rörsystem genom relining i fastigheter runt om i landet.

– I våra entreprenad- och serviceåtaganden ingår allt oftare relining av rörledningar i fastigheter. Vår bedömning är att all form av relining är komplicerad och därmed kräver specialkompetens. Därför vill vi inleda ett samarbete med en professionell leverantör. Aarsleff Rörteknik uppfyller dessa önskemål, säger Johan Holmqvist, som är kontraktschef på NVS.

– Det är mycket erfarenhet som krävs i reliningprocessen. Därför känns det bra att Aarsleff Rörteknik nu blir en partner till oss. Dessutom vill vi strategiskt samarbeta med företag i långsiktiga relationer, säger Johan Holmqvist.

NVS har tecknat ett tvåårigt ramavtal med Aarsleff Rörteknik.

– På det viset kan vi direkt skapa bra samarbetsformer och göra ekonomiska överenskommelser som sträcker sig över hela denna tidsperiod. Effekten av detta blir att vi på ett bättre sätt kan koncentrera oss på att utföra kompletta uppdrag. Hela processen blir mer effektiv jämfört med om vi inför varje jobb ska teckna nya avtal med nya underentreprenörer, säger Johan Holmqvist.

Notera att ramavtalet mellan NVS och Aarsleff Rörteknik är ett rikstäckande avtal samtidigt som det finns utrymme för ortsavtal för service och mindre entreprenader.

Källa: Aarsleff Rörteknik
 
 

Publicerad 14 december 2010

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.