NVS rustar upp Hornstull

NVS-filialen Nils B Nilsson är en av aktörerna i den pågående upprustningen av Hornstull på Södermalm i Stockholm. Entreprenadsumman uppgår till drygt 7,1 Mkr.

NVS-filialen Nils B Nilsson är en av aktörerna i den pågående upprustningen av Hornstull på Södermalm i Stockholm.

På uppdrag av Arcona utför Nils B Nilsson installationer för VS och kyla i fastigheten Sågen 19 i samband med ombyggnad av kontors- och butikslokaler. Projektet utförs på totalentreprenad enligt Arconas koncept Lean Construction och pågår från januari-september 2008. Entreprenadsumman uppgår till drygt 7,1 Mkr.

– Det är alltid stimulerande att delta i projekt av det här slaget, säger Per-Olof Nilsson, filialchef vid Nils B Nilsson. Vi bidrar med vår expertis till att modernisera Hornstull och göra området attraktivare för företag. Området har ju stor potential med ett bra läge och goda kommunikationer.

Källa: NVS

Publicerad 5 februari 2008

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.