STYR | 27 nov 2017

Nordomatic tecknar partneravtal med Ecopilot

Ecopilot AB och Nordomatic AB har tecknat ett nytt partneravtal som innebär att Nordomatic blir återförsäljare och installatör av Ecopilots programvarutjänster för energioptimering av fastigheter.

Nordomatic är en av Nordens största oberoende specialister inom miljösmart fastighetsautomation. Det nya avtalet ger Ecopilot en större närvaro i Norden samtidigt som Nordomatic får tillgång till ett verktyg som gör företagets erbjudande inom energieffektivisering av fastigheter ännu starkare.

– Samarbetet med Nordomatic innebär att vi tar ytterligare ett viktigt steg framåt i vår strategi att arbeta med väl valda partner. Genom avtalet får Ecopilot ytterligare en stark och väletablerad nordisk partner inom modern fastighetsautomation. Ecopilot blir nu en del av Nordomatics molntjänst Styrportalen, vilket kommer att skapa tydligt värde i flera led. Tillsammans med Nordomatic ser vi fram emot ett samarbete för ökad energieffektivisering och ett optimalt inomhusklimat för fler fastighetsägare, säger Peter Wegdell, vd för Ecopilot AB.

– Avtalet och samarbetet med Ecopilot är en milstolpe i Nordomatics satsning inom energieffektivisering av fastigheter. Vår tjänst Styrportalen skapar i kombination med Ecopilots funktioner fantastiska förutsättningar till miljöförbättring och värdeökning av våra kunders fastigheter. Det här är ’smart buildings’ på riktigt, kommenterar Nordomatics affärsutvecklingschef Robert Rennel.

Ecopilot AB har sedan tidigare återförsäljaravtal med Kabona AB och har på kort tid även tecknat återförsäljaravtal med företagen Energi & Fastighet i Karlstad AB, Avent Installation AB och Ventab AB.

Publicerad 27 november 2017

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.