Nordbygg

Att rapportera från Nordbyggmässan i en blogg stor som ett frimärke låter sig knappast göras. Älvsjö vimlar av folk och prylar, redan igår var det så fullproppat att vd:n från Fina Företaget inte hittade någon parkeringsplats till sin bil, när han dök upp framåt lunchtid. Som en upplysning kan nämnas att mässan har 4 000 p-platser.

När många människor trängs på litet utrymme börjar rykten florera. Som till exempel att en monter – någonstans i C-hallen – skulle erbjuda varmkorv. Ryktet om att mässans godaste kaffe ska finnas i monter C 20:20  kan jag däremot bekräfta!

Välkomna till VVS Tekniska Föreningens monter med egen barista.

Publicerad 3 april 2008

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.