HELHETSLÖSNING | 1 mar 2023

Nibe förstärker med eget fastighetsteam

Nibe möter efterfrågan på energieffektiva systemlösningar och mer support vid större fastighetsprojekt med en ny organisation.

Nibe förstärker med eget fastighetsteam
Nu bildas Nibe Fastighet för större fastighetsprojekt. Foto: Nibe

Nibe Fastighet blir en helhetsleverantör av energilösningar för värme, varmvatten, kyla, solenergi, ventilation och effekt.

– Vi levererar en lösning som möjliggör det totala effektbehovet för fastigheten och med energibesparingen i fokus. Ju tidigare vi kommer in i projektet desto bättre resultat! Syftet är inte bara att skapa hållbara energilösningar och bidra till ett bra inomhusklimat. Det är också att göra vardagen enklare för dem som arbetar i projekten och de som hanterar, installerar och underhåller våra lösningar, säger Kalle Silén, försäljningschef på Nibe Fastighet.

Fastighetsteamet består av ett försäljningsteam, ett teknikteam och ett after sales-team som finns tillgängliga under hela installationens livslängd.
– Vi har samlat personer med gedigen erfarenhet kring värmepumpar och systemlösningar från Nibe och förstärkt med flera utifrån, berättar Kalle Silén, som själv har drygt tjugo års erfarenhet av energilösningar för kommersiella fastigheter varav de senaste fyra på Nibe

Nibe har jobbat med klimatlösningar sedan starten 1952. Sedan många år har Nibe haft ett fastighetsteam som erbjuder systemlösningar i större fastighetsprojekt. NIBE Fastighet är en utveckling av detta.
– Vi vill möta kundernas behov av energieffektiva helhetslösningar och vara tillgängliga för att kunna ge snabba svar och mer support, säger Kalle Silén. Nu har vi en organisation anpassad för det.

 

Källa: Nibe

Publicerad 1 mars 2023

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.