VÄRMEPUMP | 15 dec 2022

Multifunktionell värmepump

Metro multi 160 är en kompakt multi­funktionell värmepump i form av en tvådelad enhet med en utomhusdel och en inomhusdel som levererar ett komplett värme-, kyl-, varmvatten- och ventilationspaket.

Multifunktionell värmepump

 

 

Metro multi 160 är framtagen för enbostadshus och passar både för nyproduktion och vid renovering. lnnerdelen levereras i standardiserade modulmått. Anläggningen är uppkopplingsbar via wi-fi och kan övervakas online via app och webb tack vare integration av ventilation och samtidigt uppvärmning av luft- och vattenburet system (radiatorer/golvvärme).

Anläggningen tar värmen i frånluften och överför den till friska tilluften vilket gör att värmen stannar inne i huset och minskar uppvärmningsbehovet. Genom tilluft och/eller vattenburet system (radiatorer/golvvärme) kan systemet ge komfortkyla till hemmet.

Redan i standardutförande är anläggningen uppkopplingsbar över wi-fi.

Källa: metrotherm.se

Publicerad 15 december 2022

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.