VÄRMEPUMP | 15 dec 2022

Multifunktionell värmepump

Metro multi 160 är en kompakt multi­funktionell värmepump i form av en tvådelad enhet med en utomhusdel och en inomhusdel som levererar ett komplett värme-, kyl-, varmvatten- och ventilationspaket.

Multifunktionell värmepump

 

 

Metro multi 160 är framtagen för enbostadshus och passar både för nyproduktion och vid renovering. lnnerdelen levereras i standardiserade modulmått. Anläggningen är uppkopplingsbar via wi-fi och kan övervakas online via app och webb tack vare integration av ventilation och samtidigt uppvärmning av luft- och vattenburet system (radiatorer/golvvärme).

Anläggningen tar värmen i frånluften och överför den till friska tilluften vilket gör att värmen stannar inne i huset och minskar uppvärmningsbehovet. Genom tilluft och/eller vattenburet system (radiatorer/golvvärme) kan systemet ge komfortkyla till hemmet.

Redan i standardutförande är anläggningen uppkopplingsbar över wi-fi.

Källa: metrotherm.se

Publicerad 15 december 2022

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.