Läsarkritik

En del läsare är väldigt på hugget. Så till exempel hörde en person (vi kan kalla honom von K) av sig till redaktionen för någon vecka sedan. ”I er artikel finns det här felet” stod det, klart och tydligt, i brevet, som avslutades med sentensen ”rätt ska vara rätt”.

Märkligt. Den artikel läsaren hänvisade till var ännu inte publicerad. Vid närmare granskning verkade det som om personen som skrivit det indignerade meddelandet inte ens läst tidningen. Han rättade istället ett pressmeddelande som gått ut några dagar tidigare. Jo, jo. Rätt ska vara rätt

Publicerad 24 mars 2009

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.