Läsarkontakt

En läsare ringde – kryss i taket! Förra gången någon hörde av sig var det en man som på min telefonsvarare lämnade ett kortfattat meddelande:
”Det är något fel på min tidning, jag kan inte läsa slutet på en av artiklarna. Kan du skicka en ny?” Och så adressen, förstås.Han fick en tidning och själv fick jag veta att åtminstone en person tycks läsa och uppskatta tidningen. Men nu hörde alltså någon annan av sig. Två läsare!Denne man var inte lika nöjd. ”Ni skriver för lite om automation!” var budskapet i luren. Det är bara att ge honom rätt. Vi ska försöka reparera skadan i kommande nummer av Energi & Miljö. Hjälp oss gärna genom att komma med tips om intressanta automationsprojekt eller annat som händer inom fastighetsautomation!

Publicerad 29 oktober 2008

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.