KYLMASKIN. | 20 jun 2022

Kylare för processkyla

Aqua Force Vision 30KAV med Puretec köldmedium är en serie kompakta vätskekylare för processkyla, med höga prestanda och köldmediet R-1234ze som har en låg global växthuseffekt (GWP).

Kylare för processkyla

Den nya serien med vätskekylare har optimerats för industriella processer inom till exempel livsmedelsproduktion, läkemedelsproduktion, kemiindustri, plastframställning, metallindustri samt för tillämpningar som kräver särskilt tillförlitlig kyldrift ned till -12 °C.

Vätskekylaren finns i fyra storlekar, med en effekt på 280–800 kW till -4 °C/-8 °C processkyla på medeltemperatur, och 530–1 300 kW till 12/7 °C processkyla eller hemkyldrift på hög temperatur.

Källa: carrier.com

Publicerad 20 juni 2022

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.