LUFTKYLNING | 20 jun

Kylaggregat med bred användning

Optyma luftkylda aggregat för inomhus- och utomhusbruk, för medium- och låga temperaturer, kan användas för kylrum, kyldiskar i snabbköpsbutiker, minibutiker, restauranger, fiskbutiker, slakterier, bagerier, blomsterhandlare, laboratorier, vinkällare, industriprocesser, samt mejeri och allmän livsmedelsförvaring.

Kylaggregat med bred användning
Optyma Plus Inverter with Scroll compressor Open view

Aggregaten är godkända för köldmedier med lägre GWP-värde, de har höga prestandaförhållanden och problemfri installation, vilket bidrar till minskade driftkostnader och högre kylningskvalitet för bättre skydd av färskvaror.

Källa: danfoss.com

Publicerad 20 juni 2022

På nytt jobb

Magnus Stockhaus har anställts som försäljningsingenjör på Danfoss Climate Solutions i Oskarshamn. Han kommer från Rawplug. Tomas Sandberg har anställts som försäljningsingenjör i Stockholm. Han kommer från annan bransch. Thomas Eriksson har anställts som säljare inom fjärrvärme/fjärrkyla och energioptimering i Stockholm. Han kommer från Grundfos. Alexandra Tilander har anställts som teknisk supportingenjör i Göteborg. Hon kommer från Frico. Ludvig Lundh har anställts som säljare i Stockholm. Han kommer från Elektroskandia.
Sven Carlsson har utsetts till vd för Höganäs energi AB. Han kommer från Hässleholms miljö.
Maria Bard har utnämnts till teamleader i kombination med product manager hos Esbe AB, Reftele. Joi Elebo och Per-Johan Brodén har utnämnts till product managers.
Mari Nilsson har utsetts till vd och koncernchef för Infjärdens värme AB. Hon kommer från Adecco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.