BLANDARE | 20 jun 2022

Kul med laminarstråle

Den nya blandarserien Finoris sägs ge stor rörelsefrihet, vilket underlättar de dagliga sysslorna.

Kul med laminarstråle

Det är till exempel lätt att tvätta håret snabbt vid tvättstället med det utdragbara duschhuvudet, som även lämpar sig för att skölja rent tvättstället. Samtidigt är det enkelt att fylla vatten i städhinken och andra höga behållare. I ett djupare tvättställ kan man till och med snabbt bada ett litet barn eller tvätta fötterna. Med en knapptryckning växlar man mellan den mjuka duschstrålen powderrain och den fylliga laminarstrålen. Stråltyperna har en låg vattenförbrukning på bara fem liter i minuten.

Den diskret integrerade utdragbara duschen kan dras ut 50 cm och glider smidigt tillbaka på plats efter användning tack vare ett magnetsystem.

Källa: hansgrohe.se

Publicerad 20 juni 2022

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.