BLANDARE | 20 jun

Kul med laminarstråle

Den nya blandarserien Finoris sägs ge stor rörelsefrihet, vilket underlättar de dagliga sysslorna.

Kul med laminarstråle

Det är till exempel lätt att tvätta håret snabbt vid tvättstället med det utdragbara duschhuvudet, som även lämpar sig för att skölja rent tvättstället. Samtidigt är det enkelt att fylla vatten i städhinken och andra höga behållare. I ett djupare tvättställ kan man till och med snabbt bada ett litet barn eller tvätta fötterna. Med en knapptryckning växlar man mellan den mjuka duschstrålen powderrain och den fylliga laminarstrålen. Stråltyperna har en låg vattenförbrukning på bara fem liter i minuten.

Den diskret integrerade utdragbara duschen kan dras ut 50 cm och glider smidigt tillbaka på plats efter användning tack vare ett magnetsystem.

Källa: hansgrohe.se

Publicerad 20 juni 2022

På nytt jobb

Magnus Stockhaus har anställts som försäljningsingenjör på Danfoss Climate Solutions i Oskarshamn. Han kommer från Rawplug. Tomas Sandberg har anställts som försäljningsingenjör i Stockholm. Han kommer från annan bransch. Thomas Eriksson har anställts som säljare inom fjärrvärme/fjärrkyla och energioptimering i Stockholm. Han kommer från Grundfos. Alexandra Tilander har anställts som teknisk supportingenjör i Göteborg. Hon kommer från Frico. Ludvig Lundh har anställts som säljare i Stockholm. Han kommer från Elektroskandia.
Sven Carlsson har utsetts till vd för Höganäs energi AB. Han kommer från Hässleholms miljö.
Maria Bard har utnämnts till teamleader i kombination med product manager hos Esbe AB, Reftele. Joi Elebo och Per-Johan Brodén har utnämnts till product managers.
Mari Nilsson har utsetts till vd och koncernchef för Infjärdens värme AB. Hon kommer från Adecco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.