BLANDARE | 20 jun 2022

Kul med laminarstråle

Den nya blandarserien Finoris sägs ge stor rörelsefrihet, vilket underlättar de dagliga sysslorna.

Kul med laminarstråle

Det är till exempel lätt att tvätta håret snabbt vid tvättstället med det utdragbara duschhuvudet, som även lämpar sig för att skölja rent tvättstället. Samtidigt är det enkelt att fylla vatten i städhinken och andra höga behållare. I ett djupare tvättställ kan man till och med snabbt bada ett litet barn eller tvätta fötterna. Med en knapptryckning växlar man mellan den mjuka duschstrålen powderrain och den fylliga laminarstrålen. Stråltyperna har en låg vattenförbrukning på bara fem liter i minuten.

Den diskret integrerade utdragbara duschen kan dras ut 50 cm och glider smidigt tillbaka på plats efter användning tack vare ett magnetsystem.

Källa: hansgrohe.se

Publicerad 20 juni 2022

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.