VENTILATION | 13 feb 2018

Kompakt aggregat

Kompakt aggregat

REC Temovex 1500S-EC-RS är ett kompakt enhetsaggregat som är avsett att placeras i till exempel kontor, förskola, mindre lokaler, trapphus, förråd, pannrum, städskrubb eller inbyggt i allmänt utrymme.

Det består av fläktar, filter, automatisk by-pass, manöverpanel samt en energieffektiv motströmsvärmeväxlare. Skåpshöljet är tillverkat av dubbla varmförzinkade plåtar med 40 mm mellanliggande isolering. Styrsystemet tillämpar också kylåtervinning varma sommardagar.

Aggregatet är försett med EC-fläktar av typen kammarfläkt med ytterrotormotor. Fläktarna är individuellt ställbara, steglöst mellan 0–100 procent.

www.rec-indovent.se 

Publicerad 13 februari 2018

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.