VÄRMEKAMERA | 13 apr 2021

Känslig värmekamera

Känslig värmekamera

Värmekameran testo 883 erbjuder en IR-upplösning på 320 x 240 pixlar, som kan utökas till hela 640 x 480 med den inbyggda testo SuperResolutiontekniken.

Värmekänsligheten på <40 mK säkerställer att kameran upptäcker även de minsta temperaturskillnaderna. Den manuella fokusfunktionen ger användaren full kontroll.

En utmaning vid byggnadstermografering är att IR-bilder av samma objekt kan se olika ut beroende på inomhus- och utomhustemperaturen. Med testo ScaleAssist är detta problem löst genom att automatiskt optimera värmekamerans skala efter att ha angivit inomhus- och utomhustemperaturen.

nordtec.se

Publicerad 13 april 2021

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.